Bedankt voor je bezoek aan onze borrel bij Qbeach!

Datum: 2024-07-19

Bedankt voor je bezoek aan onze borrel bij Qbeach!

De haring smaakte goed bij het nieuwe Qbeach in Lijnden. Met in totaal ruim 50 ondernemers uit Zwanenburg, Halfweg én Spaarndam kijken we terug op een gezellige borrel.

Het plan was natuurlijk om op het terras in de zomerzon bij te praten, maar de weergoden liet het wederom afweten dit jaar, dus we stonden binnen in het restaurant. Een druk restaurant dus een welkomstwoord zat er niet in. Maar we willen je natuurlijk wel een korte update geven, dus bij deze!

  • BIZ de Weeren is opgericht en Ton Goossens is daar de leidende kracht achter. Ton had zijn huiswerk gedaan en een update voorbereid, en die kun je hier lezen (link, PDF).
  • We merken dat veel leden de updates per SMS handig vinden, maar dat is een dure manier om contact te houden. We gaan deze zomer dus overschakelen naar Whatsapp en daar sturen we binnenkort meer informatie over toe!
  • Op 9 september gaan we op een hopelijke mooie nazomeravond op bezoek bij De Beemgaard. Op de zorgboerderij wordt dagbesteding gegeven aan mensen met dementie, psychische klachten en niet aangeboren hersenletsel. Voor deze mensen is het lastig om mee te draaien met de vaak snelle maatschappij.

Aanmelden kan eenvoudig online via https://calendly.com/ovhzb/nazomerborrel 

Nogmaals dank voor het bezoek, fijn om te zien dat er veel aanwezig waren! Een goede zomer gewenst en graag tot 9 september,

Sabine, Danielle, Peggy, Raymond, Martin, Ton & Edwin